Leie av PC

Info om leieordningen:

Hauketo Skole er en interaktiv skole der hver elev ved skolen får tilbud om å leie en personlig laptop som eleven benytter i undervisningen, samt til leksebruk hjemmefra. Dette er en ordning skolen har hatt i flere år og som har gitt positive resultater når det gjelder IKT-ferdigheter. Leieordningen innebærer en egenandel fra hver elev på 850,- pr. skoleår over en 3 års periode. Når elevene går ut av 10.trinn, får de maskinen med seg videre.

Totalpris 3 skoleår: 2550,-.

Generelt om maskinen:

Maskintype: HP ProBook 640 Prosessor: Intel Core i3-4000M (2.4GHz) prosessor (Dual Core) Skjerm: 35.6cm (14.0") HD (1366x768) RAM: 8GB DDR3L (1x8GB) minne HDD: 320GB (7.200 o/min) Serial ATA –harddisk Grafikk kort: Intel HD 4600 grafikk (integrert).

Opprativsystem:

Maskinene på Hauketo Skole utleveres ferdig tanket til UDE og Oslo kommunes tankeløsning som innebærer Windows 7, Office 365, Clarify, med mer. Det vil bli gjort en eller flere re-tankinger av maskinen i løpet av skoleløpet. Dette vil ikke innebære noe kostnad for elevene.

Behandling av maskiner:

Hauketo skole har fokus på god behandling av maskinene. Likevel kan man trenge service eller reparasjon noen ganger. Hvis eleven trenger reparasjon eller annen service på maskinen vil de få utdelt en lånemaskin i perioden de er uten egen pc. Elever som med overlegg eller uaktsomt ødelegger maskiner, vil få erstatningskrav for reparasjonskostnader.

Strøm:

Alle maskiner leveres  med ny lader og batteri. Ved tap av lader/batteri må eleven betale for nyanskaffelse. Dette bestilles og betales gjennom skolen.

Uten leiemaskin:

Elever som ikke leier pc, vil få låne av skolen. Denne maskinen kan ikke tas med hjem.