Elevrådet

Elevrådet består av tillitsvalgte fra alle skolens klasser.

Skoleåret 2018/2019 består Hauketos elevrådsstyre av:

• Ali Choudri, leder 9E
  • Saron Beyene 9D
  • Selma Stephansen 9E
  • Hassan Suliman 9E
  • Helene Bastiansen 8A
  • Nora Ljung 8C

To representanter fra Elevrådsstyret møter i skolens Driftsstyre samt SMU.

Hva skal elevrådet jobbe for?

• Elevrådets viktigste oppgave er å jobbe for et godt læringsmiljø og bidra til å skape trivsel på skolen - slik at alle elevene har det godt og føler seg trygge på Hauketo.
  • Elevrådet skal jobbe for at:  Hauketo skole har et rolig og forutsigbart arbeidsmiljø i alle grupper. Elevene respekterer skolens regler, slik at alle trives og lærer mest mulig.
  • Elevrådet på Hauketo følger en fastsatt møteplan og møtes ca en gang i måneden. Elevrådsstyret skal koordinere og holde oversikt over alle komiteer.

Aktiviteter i regi av elevrådet

• Kampanjen: " Du er verdifull" Fadderordningen for nye alle 8.klassinger.
  • Musikk og aktiviteter i forsamlingssalen 2 ganger i uken.
  • Hoppetau og limbo.
  • Kom bli med!
  • Sjakk på biblioteket
  • Basketturnering
  • Julekos – gløgg og pepperkaker i desember
  • Påskefrokost for alle elevene

Se innlegg her fra elevrådskonferansen der vårt elevråd ble kåret til beste elevråd for ungdomsskolen 2017.

Samarbeid om læringsmiljø

Vi samarbeider om læringsmiljø med elevrådene fra naboskolene: Holmlia, Lofsrud og Bjørnholt. Våren og høsten 2017 var det oppstart av et samarbeid mellom Elevrådene i bydelen. Målet er å dele tips og erfaringer, samt utarbeide en felles holdningskampanje.