Elevrådet

Elevrådet består av tillitsvalgte fra alle skolens klasser.

2018-–2019 består Hauketos elevrådsstyre av:

Ali Choudri, leder 9E

Saron Beyene 9D

Selma Stephansen 9E

Hassan Suliman 9E

Helene Bastiansen 8A

Nora Ljung 8C

To representanter fra Elevrådsstyret møter i skolens Driftsstyre samt SMU.

Hva skal elevrådet jobbe for?

• Elevrådets viktigste oppgave er å jobbe for et godt læringsmiljø og bidra til å skape trivsel på skolen - slik at alle elevene har det godt og føler seg trygge på Hauketo.
  • Elevrådet skal jobbe for at:  Hauketo skole har et rolig og forutsigbart arbeidsmiljø i alle grupper. Elevene respekterer skolens regler, slik at alle trives og lærer mest mulig.
  • Elevrådet på Hauketo følger en fastsatt møteplan og møtes ca en gang i måneden. Elevrådsstyret skal koordinere og holde oversikt over alle komiteer.

Aktiviteter i regi av elevrådet

• Kampanjen: " Du er verdifull" Fadderordningen for nye alle 8.klassinger.
  • Musikk og aktiviteter i forsamlingssalen 2 ganger i uken.
  • Hoppetau og limbo.
  • Kom bli med!
  • Sjakk på biblioteket
  • Basketturnering
  • Julekos – gløgg og pepperkaker i desember
  • Påskefrokost for alle elevene

Se innlegg her fra elevrådskonferansen der vårt elevråd ble kåret til beste elevråd for ungdomsskolen 2017.

Nytt høsten 2017

Samarbeid om læringsmiljø med elevrådene fra naboskolene: Holmlia, Lofsrud og Bjørnholt. Våren og høsten 2017 var det oppstart av et samarbeid mellom Elevrådene i bydelen. Målet er å dele tips og erfaringer, samt utarbeide en felles holdningskampanje.