Skolehelsetjenesten

Skolehelsetjeneste

Faste tilbud fra skolehelsetjenesten:

8. klasse får individuelle samtale med helsesøster. Det måles høyde og vekt i tillegg til råd og veiledning.

Målsettingen med skolehelsetjenesten. Trykk på lenken for mer infomasjon

Dette er informasjon som gjelder Hauketo skole spesielt:
Bydelen har en Helsestasjon for ungdom på Holmlia senter som elevene kan benytte.

NYHET! Helsestasjon for gutter åpner i april- med egen helsebror. Her kan du lese mer.

Norsk helseinformatikk, her finner du mer informasjon.

Skolelege:

Ellen Sofie Thorsen

Helsesøster på Hauketo skole:

Lill Ann Martinsen

Tlf: 47622057

lill.ann.martinsen@bsn.oslo.kommune.no

Aktuelle lenker

Ung.no - offentlig og kvalitetssikret informasjon for ungdom

Kors på halsen er et nettsted drevet av Røde Kors. Her kan alle opp til 18 år ringe, sende mail eller chatte om gode, vonde og vanskelige ting. Tjenesten er anonym og gratis.

Foreldrehverdag.no hjelper deg å bli bedre kjent med barnet ditt og deg selv, og handler om forholdet mellom dere. Du får ikke fasitsvar, men kanskje noen nye tanker om hvorfor du gjør som du gjør, hvorfor barnet ditt gjør som det gjør og hvordan dere kan få det bedre sammen i hverdagen.

Mer om foreldrehverdag.no

Tannhelse: